Ben jij een verkoper in hart en nieren en geeft het opbouwen van duurzame klantrelaties jou veel energie? Wij zoeken een fulltime accountmanager voor onze dealermarkt (B2B). Het werkgebied is Nederland met als standplaats Panningen.

Wat ga je doen?

 • Je maakt afspraken bij klanten en prospects waarbij je informeert en adviseert over de producten en diensten van Hanssen Kozijnen.
 • Je bent verantwoordelijk voor het gehele verkooptraject: acquisitie, offerte, klantbezoek en advisering.
 • Je verwerkt de informatie in het CRM systeem.
 • Je geeft invulling aan de gemaakte afspraken, zowel intern als extern.
 • Je breidt het klantenbestand uit en verhoogt de naamsbekendheid door het bezoeken van beurzen en netwerkbijeenkomsten.
 • Samen met je ervaren binnendienst collega’s behaal je als team de verkoopdoelstellingen.
 • Je hebt oog voor marktontwikkelingen en ontwikkelt passende verkoopstrategieën samen met het team.
 • Je inventariseert klanttevredenheid, wensen en klachten en leidt eventuele klachten op een correcte manier verder in de organisatie.
 • Je biedt klanten ondersteuning op het gebied van marketing, promotie en huisstijl.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand met MBO+ / HBO werk- en denkniveau en in het bezit van rijbewijs B. Je hebt minimaal 3 jaar B2B verkoopervaring en affiniteit met ramen en deuren en technisch gerelateerde verkoop en advisering. Je hebt ervaring met en handigheid in CRM,- offertesystemen en MS office. Je hebt een sterke focus op klantwerving en klantbehoud. Je bent representatief, een open persoonlijkheid met overtuigingskracht. Initiatiefrijk, oplossingsgericht en hebt de wil om actief te participeren en te leren. Je bent resultaatgericht, flexibel en kan goed samenwerken. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

Wie zijn wij?

Hanssen Kozijnen levert kunststof en aluminium ramen en deuren aan zakelijke afnemers in heel Nederland waaronder o.a. aannemers, wederverkopers en montagebedrijven. Hanssen Kozijnen is onderdeel van de Hanssen Group. Sinds het ontstaan in 1979, heeft zij zich vanuit familiebedrijf Bohaco ontwikkeld tot een speler van formaat op de Nederlandse markt met een van de modernste kozijnproducties. We zijn een informeel familiebedrijf waar iedereen meetelt. Binnen de Hanssen Group is er ruimte voor inbreng van ideeën en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Dit alles samen met ruim 130 collega’s die iedere dag weer vol energie aan het werk gaan. Vanuit de personeelsvereniging worden er meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd.

Word jij onze nieuwe collega?

We bieden je een fulltime functie (40 uur) in een gezond en vooraanstaand bedrijf waar kwaliteit voorop staat. Tevens krijg je de beschikking over een auto van de zaak. Kortom een baan met toekomstperspectief. Is je enthousiasme gewekt voor deze functie, solliciteer dan vandaag nog! Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op:

Solliciteer nu online:

  Upload hier je CV in Word of Pdf
  (max. 5mb in totaal. Mocht u problemen hebben met het uploaden van bestanden, neem dan telefonisch contact op.)

  Motivatie