Heb jij de ambitie om onderhoudsmonteur te worden? Dan zijn wij op zoek naar jou voor onze kunststof kozijnenproductie in Panningen!

Wat ga je doen?
De werkzaamheden als leerling zijn:

 • Assisteren bij het oplossen van storingen;
 • Uitvoeren van preventief onderhoud;
 • Hulp bieden bij reparaties en aanpassingen aan alle machines en gereedschappen;
 • Overige voorkomende werkzaamheden.

Wie zoeken wij?
Je volgt een technische BBL opleiding en hebt zin om het vak te leren! Je bent leergierig en verantwoordelijk. Uitdagingen ga jij graag aan. Je denkt in oplossingen en kunt goed samenwerken.

Wie zijn wij?
Hanssen Kozijnen is onderdeel van de Hanssen Group. Sinds het ontstaan in 1979, heeft zij zich vanuit familiebedrijf Bohaco ontwikkeld tot een speler van formaat op de Nederlandse markt met een van de modernste kozijnproducties. We zijn een informeel familiebedrijf waar iedereen meetelt. Binnen de Hanssen Group is er ruimte voor inbreng van ideeën en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Dit alles samen met ruim 130 collega’s die iedere dag weer vol energie aan het werk gaan. Vanuit de personeelsvereniging worden er meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd.

Word jij onze nieuwe collega?
We bieden een betaalde leer-werkplek aan in een gezond en vooraanstaand bedrijf waar kwaliteit voorop staat. We bieden goede begeleiding en bij goed functioneren ook toekomstperspectief. Is je enthousiasme gewekt voor deze functie, solliciteer dan vandaag nog! Sollicitaties mogen verstuurd worden aan de afdeling HR t.a.v. Tessa Driessen via vacature@hanssengroup.nl of Hanssen Group, t.a.v. afdeling HR, Postbus 7112, 5980 AC Panningen.

Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Tessa Driessen via: 077 – 326 86 39.

Solliciteer nu online:

  Upload hier je CV in Word of Pdf
  (max. 5mb in totaal. Mocht u problemen hebben met het uploaden van bestanden, neem dan telefonisch contact op.)

  Motivatie

  Let op, velden met een * zijn verplicht.