Bij Hanssen Kozijnen streven we altijd naar duurzame alternatieven voor onze producten. Daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat we nu kunststof kozijnen kunnen leveren die gemaakt zijn van bio-attributed PVC. Een baanbrekende ontwikkeling in onze branche.

Bio-attributed PVC: De Toekomstbestendige Keuze

Bio-attributed PVC is een innovatie waarbij traditionele fossiele grondstoffen vervangen worden door hernieuwbare alternatieven, namelijk restmateriaal uit duurzame bos- en landbouw. Hierdoor is het materiaal veel duurzamer dan conventioneel PVC, met een CO2-besparing tot wel 90%, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. We zijn trots op deze primeur, aangezien het nog niet eerder werd toegepast in de kozijnindustrie. Zo markeren we een belangrijke stap in de ontwikkeling van duurzame bouwmaterialen.

Duurzaamheid als Prioriteit

Bij Hanssen Kozijnen streven we al lange tijd naar een duurzame toekomst, en deze ontwikkeling sluit naadloos aan bij onze visie. Samen met onze ketenpartners hebben we de milieu-impact van de hele leveringsketen grondig geanalyseerd, zodat we weloverwogen duurzame keuzes kunnen maken. De introductie van kozijnen gemaakt van bio-attributed PVC markeert een belangrijke mijlpaal in de bouw- en constructiesector. Het biedt immers een duurzaam alternatief voor traditioneel PVC en toont aan dat innovatie en milieubewustzijn de weg vooruit zijn. Zo komt door gezamenlijke inspanningen, een duurzame toekomst steeds dichterbij.

Bio-attributed PVC in het Kort

 • 100% hernieuwbare vervanging van fossiele grondstoffen.
 • Tot 90% CO2-reductie in vergelijking met reguliere PVC-profielen.
 • Behoud van identieke specificaties en prestaties.
 • Volledig recyclebaar.
 • Productie met RSB-certificering.
 • Geschikt voor zowel renovatie als nieuwbouw.

Kies voor Duurzame Kunststof Kozijnen

Bij Hanssen Kozijnen begrijpen we dat duurzaamheid een prioriteit is in de bouwsector. Met onze kunststof kozijnen van bio-attributed PVC bieden wij een toekomstbestendige keuze die zowel de kwaliteit als het milieu ten goede komt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen kunnen bijdragen aan een duurzame toekomst.

  Uw Bedrijfsnaam (verplicht)

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mailadres (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Uw bericht