Draag jij graag bij aan het logistieke proces in een productieomgeving? Lees dan snel verder en solliciteer.

Wat ga je doen?
Je werkt als expeditiemedewerker op onze locatie in Meijel, hier is tevens de aluminium productie gevestigd. Vanuit Meijel vertrekken iedere dag de monteurs naar onze particuliere klanten, jij zorgt ervoor dat zij goed voorbereid en tijdig kunnen vertrekken. Werkzaamheden die o.a. voorkomen zijn:

 • Producten welke gereed zijn op bokken en aanhangers laden;
 • Registratie van de klaargezette producten;
 • Controleren van de kozijnen en gereed melden van de laadopdracht;
 • Controle van geleverde producten, lossen en uitvoeren van de daarbij horende administratieve werkzaamheden;
 • Producten opslaan op de juiste locatie;
 • Diverse lichte werkzaamheden ter voorbereiding voor de montage;
 • Zorgdragen voor netheid en orde binnen de expeditieruimtes.

 Wie zoeken wij?
Ervaring in de logistiek is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. Het is wél een eis dat je het overzicht kunt bewaren, accuraat werkt en goed kunt plannen. Verder steek je graag de handen uit de mouwen en ben je graag actief bezig. Ervaring in de kozijnenbranche is niet nodig, maar affiniteit met het product is mooi meegenomen.

Wie zijn wij?
Bohaco is onderdeel van de Hanssen Group. Sinds het ontstaan in 1979, heeft zij zich ontwikkeld tot een speler van formaat op de Nederlandse markt met een van de modernste kozijnproducties. We zijn een informeel familiebedrijf waar iedereen meetelt. Binnen de Hanssen Group is er ruimte voor inbreng van ideeën en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Dit alles samen met ruim 130 collega’s die iedere dag weer vol energie aan het werk gaan. Vanuit de personeelsvereniging worden er meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd.

Word jij onze nieuwe collega?
We bieden je een fulltime functie (40 uur) in een gezond en vooraanstaand bedrijf waar kwaliteit voorop staat. Kortom een baan met toekomstperspectief. Is je enthousiasme gewekt voor deze functie, solliciteer dan vandaag nog! Sollicitaties mogen verstuurd worden aan de afdeling HR t.a.v. Marijke Joosten via vacature@hanssengroup.nl of Hanssen Group, t.a.v. afdeling HR, Postbus 7112, 5980 AC Panningen.

Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Marijke Joosten via: 077 – 326 86 39.

Solliciteer nu online:

  Upload hier je CV in Word of Pdf
  (max. 5mb in totaal. Mocht u problemen hebben met het uploaden van bestanden, neem dan telefonisch contact op.)

  Motivatie