Voor onze locatie in Panningen zijn wij op zoek naar een expeditiemedewerker. Je werkt samen met ruim 50 collega’s om een kwaliteitsproduct te maken voor de Nederlandse markt. Werk je graag in een moderne productieomgeving en lijkt je deze uitdagende functie wat voor jou? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?
Als expeditiemedewerker Panningen ben je verantwoordelijk voor het laden en gereedmaken van de leveringen uit de kunststofproductie. Werkzaamheden die o.a. voorkomen zijn:

 • Gereed product op het juiste transportmiddel (bokken) laden eventueel met een bovenloop kraan;
 • Deze voorzien van afstandhouders voor bescherming van het product en vastzetten;
 • Toevoegen van los mee te leveren materialen vanuit de magazijnen;
 • Registratie en controle van de producten op de bokken;
 • Gereed melden van de laadopdracht;
 • Eventueel ondersteuning in de magazijnen en op de expeditie buiten.

Wie zoeken wij?
Je hebt ervaring als expeditiemedewerker en bent in het bezit van een heftruckcertificaat. Je kunt het overzicht bewaren en accuraat werken. Verder steek je graag de handen uit de mouwen en ben je graag actief bezig. Ervaring in de kozijnenbranche is niet nodig, maar affiniteit met het product is mooi meegenomen

Wie zijn wij?
Hanssen Kozijnen is onderdeel van de Hanssen Group. Sinds het ontstaan in 1979, heeft zij zich vanuit familiebedrijf Bohaco ontwikkeld tot een speler van formaat op de Nederlandse markt met een van de modernste kozijnproducties. We zijn een informeel familiebedrijf waar iedereen meetelt. Binnen de Hanssen Group is er ruimte voor inbreng van ideeën en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Dit alles samen met ruim 130 collega’s die iedere dag weer vol energie aan het werk gaan. Vanuit de personeelsvereniging worden er meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd.

Word jij onze nieuwe collega?
We bieden je een fulltime functie (40 uur) in een gezond en vooraanstaand bedrijf waar kwaliteit voorop staat. Kortom een baan met toekomstperspectief. Is je enthousiasme gewekt voor deze functie als expeditiemedewerker Panningen, solliciteer dan vandaag nog! Sollicitaties mogen verstuurd worden aan de afdeling HR via vacature@hanssengroup.nl of Hanssen Group, t.a.v. afdeling HR, Postbus 7112, 5980 AC Panningen.

Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Tessa Driessen via: 077 – 326 86 39

Solliciteer nu online:

  Upload hier je CV in Word of Pdf
  (max. 5mb in totaal. Mocht u problemen hebben met het uploaden van bestanden, neem dan telefonisch contact op.)

  Motivatie

  Let op, velden met een * zijn verplicht.