Onze medewerkers noemen het werken bij de Hanssen Group ‘Gewoon Bijzonder’. Onder dat motto gaan we vandaag in gesprek met Bart.

Drie jaar geleden zocht Bart een nieuwe uitdaging, die vond hij bij de Hanssen Group! Sindsdien werkt hij met veel plezier op de Technische Dienst bij Hanssen Kozijnen. Bart houdt zich continu bezig met verbeterpunten in het productieproces en zorgt ervoor dat storingen adequaat worden verholpen. In zijn functie is hij zowel op kantoor als op de werkvloer te vinden en die mix spreekt hem zo aan. “Ik heb met iedereen contact en er hangt een positieve werksfeer. Dat maakt dat ik elke ochtend met plezier naar mijn werk ga.”

En waarom nou juist werken bij de Hanssen Group? Daar heeft Bart snel een antwoord op. “De Hanssen Group is toekomstgericht bezig en dat uit zich eigenlijk in alles. Zowel in ons vernieuwde machinepark maar ook met betrekking tot je eigen loopbaanwensen.”

Bart voelt zich thuis, dit merk je ook als je met hem door de productiehal loopt. Hij heeft een vrolijke groet voor iedereen en dat is mooi om te zien. Een hoogtepunt? Dat was toch wel het 40 jarig jubileum van de Hanssen Group. “Het was zichtbaar hoeveel aandacht hieraan besteed was en dat maakte het iets wat je niet gauw vergeet!”

Wil jij ook graag werken bij de Hanssen Group?
Bekijk onze vacatures of stuur je open sollicitatie aan: Hanssen Group, t.a.v. afdeling HR, Postbus 7112, 5980 AC Panningen of mail naar: vacature@hanssengroup.nl.