Voor onze locatie in Panningen zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker. Spreekt het werken met profielen van 6,5 meter jou wel aan? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?

Jij zorgt voor het aanleveren van de profielen in de productiehal, zodat de operators aan de slag kunnen. Het gaat om profielvoorraad van kunststof en staal, opgeslagen in het overkapt buitenmagazijn. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Lossen van geleverde profielen;
  • Profielen opbergen in het magazijn;
  • Picken van profielen volgens dagplanning
  • Cassettes met profielen transporteren naar productie;
  • Controleren en administratief verwerken van goederenstroom.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar iemand met logistieke ervaring. Zo heb je ervaring met het werken op een heftruck. Je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat of bent bereid deze (op onze kosten) te behalen. Ervaring in de kozijnenbranche is niet nodig, maar affiniteit met het product is mooi meegenomen.

Wie zijn wij?

Hanssen Kozijnen is onderdeel van de Hanssen Group. Sinds het ontstaan in 1979, heeft zij zich vanuit familiebedrijf Bohaco ontwikkeld tot een speler van formaat op de Nederlandse markt met een van de modernste kozijnproducties. We zijn een informeel familiebedrijf waar iedereen meetelt. Binnen de Hanssen Group is er ruimte voor inbreng van ideeën en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Dit alles samen met ruim 130 collega’s die iedere dag weer vol energie aan het werk gaan. Vanuit de personeelsvereniging worden er meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd.

Word jij onze nieuwe collega?

We bieden je een fulltime functie (40 uur) in een gezond en vooraanstaand bedrijf waar kwaliteit voorop staat. Kortom een baan met toekomstperspectief. Is je enthousiasme gewekt voor deze functie, solliciteer dan vandaag nog! Sollicitaties mogen verstuurd worden aan de afdeling HR t.a.v. Marijke Joosten via vacature@hanssengroup.nl.

Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Marijke Joosten via: 077 – 326 86 39.