Magazijnmedewerker

Voor onze locatie in Panningen zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker. Je werkt samen  met ruim 50 collega’s om een kwaliteitsproduct te maken voor de Nederlandse markt. Werk je graag in een moderne productieomgeving en lijkt je deze uitdagende functie wat voor jou? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor een efficiënte distributie van de producten en materialen. Werkzaamheden die o.a. voorkomen zijn:

  • Laden en lossen;
  • Controle en administratief verwerken van binnenkomende goederen;
  • Orderpicken;
  • Voorraadtekorten signaleren en aanvullen;

Wie zoeken wij?

Je bent in bezit van een afgeronde technische opleiding op MBO niveau 2 of niveau 3. Ervaring in de logistiek is een pré. Verder:

  • Heb je gevoel voor kwaliteit en kun je nauwkeurig en efficiënt werken;
  • Kun je goed samenwerken;
  • Ben je stressbestendig;
  • Ben je in het bezit van een geldig heftruckrijbewijs;

Wie zijn wij?

Hanssen Kozijnen is onderdeel van de Hanssen Group. Sinds het ontstaan in 1979, heeft zij zich vanuit familiebedrijf Bohaco ontwikkeld tot een speler van formaat op de Nederlandse markt met een van de modernste kozijnproducties. We zijn een informeel familiebedrijf waar iedereen meetelt. Binnen de Hanssen Group is er ruimte voor inbreng van ideeën en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Dit alles samen met ruim 120 collega’s die iedere dag weer vol energie aan het werk gaan. Vanuit de personeelsvereniging worden er meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd.

Word jij onze nieuwe collega?

We bieden je een fulltime functie (40 uur) in een gezond en vooraanstaand bedrijf waar kwaliteit voorop staat. Kortom een baan met toekomstperspectief. Is je enthousiasme gewekt voor deze functie, solliciteer dan vandaag nog! Sollicitaties mogen verstuurd worden aan de afdeling HR via vacature@hanssengroup.nl of Hanssen Group, t.a.v. afdeling HR, Postbus 7112, 5980 AC Panningen.

Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Patsy Hanssen-Rooijakkers via: 077 – 326 86 39