Over Hanssen Kozijnen

We zijn al 4 decennia als producent actief op de ramen, deuren en serre markt en hebben in die tijd een enorme kennis en know-how opgebouwd. Met de meest vooraanstaande productietechnieken en automatisering staan wij vooraan in de ramen, deuren en serre branche.

Missie en Visie

Missie

“Met betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige producten een toonaangevende speler vormen in de Nederlandse ramen, deuren, serres en gevelelementen branche voor de particuliere en zakelijke markt.”

Visie

Huizen zijn de veilige havens voor mensen. Hier wil iedereen zich op zijn gemak voelen. Hanssen Group geeft mensen dit veilige gevoel met haar degelijke producten en haar normen en waarden. Als eerlijke en integere speler handelt zij op basis van vertrouwen, eer en geweten. Zij gaat met interne- en externe stakeholders langdurige pro-actieve relaties aan en hecht een groot belang aan vertrouwen en integriteit.

Onderdeel van de Hanssen Group

Onderdeel van de Hanssen Group

Hanssen Kozijnen is onderdeel van de Hanssen Group. Sinds het ontstaan in 1979, heeft zij zich vanuit familiebedrijf Bohaco ontwikkeld tot een speler van formaat op de Nederlandse markt met een van de modernste kozijnproducties. We zijn een informeel familiebedrijf waar iedereen meetelt. Binnen de Hanssen Group is er ruimte voor inbreng van ideeën en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Dit alles samen met ruim 130 collega’s die iedere dag weer vol energie aan het werk gaan.

Co2-neutraal geproduceerd

De kunststof kozijnen productie in Panningen is geheel Co2-neutraal. Met het plaatsen van de zonnepanelen eind 2020, legden we de laatste hand aan een Zero Energy Productie.

We zijn nu geheel zelfvoorzienend in ons energieverbruik en het overschot aan energie leveren we aan de naastgelegen gebouwen.

Zero Energy Productie:

  • 1872 Zonnepanelen, geheel zelfvoorzienend in energieverbruik
  • Geen gasaansluiting, maar aardwarmte-installatie
  • Met warmtepomp verwarmen en koelen
Zonnepanelen dak Hanssen Kozijnen

Certificaten

Komo certificering

Wij leveren al onze producten onder KOMO attest met productcertificaat.

ISO 9001-2015

Met onze ISO certificering getuigen we van gedegen procesbewaking.

Partner K-Vision Circulair

Wij zijn Circulair partner van profiel leverancier K-Vision Profine Nederland.

Afval naar grondstof verklaring

Wij dragen actief bij aan duurzame afvalverwerking.