Voor onze locatie in Panningen zijn wij op zoek naar een process engineer/WCM coördinator. Je zorgt  samen met je collega’s voor een kwaliteitsproduct voor de Nederlandse markt. Ben jij dé specialist in procesoptimalisatie, implementatie en maximalisering van de WCM-methodiek? En werk je graag in een moderne productieomgeving? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?
Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het implementeren van een continue verbetercultuur en voor de procesinrichting en optimalisatie van de productie omgeving. Je rapporteert de voortgang hierover. De focus ligt hoofdzakelijk op het vormgeven en uitbouwen van WCM (5S, Lean/QRM, TPM en TQM). Je werkt samen in teamverband met de productieleider en productieplanner en valt direct onder de bedrijfsleider.

Werkzaamheden die o.a. voorkomen zijn:

  • Ontwikkelen en implementeren van structurele veranderingen in de organisatie t.b.v. optimalisatie en efficiëntie;
  • Organiseren, coördineren en ondersteunen van activiteiten omtrent WCM;
  • Analyseren, monitoren en opvolgen van verbetertrajecten;
  • Medeverantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteitsvoortgang van producten en processen.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken iemand die bij voorkeur HBO werk- en denkniveau heeft in de richting van technische bedrijfskunde en/of engineering. Je hebt ervaring met process engineering/WCM en in een productie dan wel logistieke omgeving. Je hebt een sterke affiniteit met IT/technische systemen. Kennis van MS Office is een pre. Je bent proactief, initiatiefrijk, analytisch en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarbij ben je een kei in het coachen en motiveren van collega’s.

Wie zijn wij?
Hanssen Kozijnen is onderdeel van de Hanssen Group. Sinds het ontstaan in 1979, heeft zij zich vanuit familiebedrijf Bohaco ontwikkeld tot een speler van formaat op de Nederlandse markt met een van de modernste kozijnproducties. We zijn een informeel familiebedrijf waar iedereen meetelt. Binnen de Hanssen Group is er ruimte voor inbreng van ideeën en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Dit alles samen met ruim 130 collega’s die iedere dag weer vol energie aan het werk gaan. Vanuit de personeelsvereniging worden er meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd.

Word jij onze nieuwe collega?
We bieden je een fulltime functie (40 uur) in een gezond en vooraanstaand bedrijf waar kwaliteit voorop staat. Kortom een baan met toekomstperspectief. Is je enthousiasme gewekt voor deze functie, solliciteer dan vandaag nog! Sollicitaties mogen verstuurd worden aan de afdeling HR t.a.v. Marijke Joosten via vacature@hanssengroup.nl.

Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Marijke Joosten via: 077 – 326 86 39.

    Upload hier je CV in Word of Pdf
    (max. 5mb in totaal. Mocht u problemen hebben met het uploaden van bestanden, neem dan telefonisch contact op.)

    Motivatie