Werken bij Hanssen Kozijnen

Hanssen Kozijnen is onderdeel van de Hanssen Group. Sinds het ontstaan in 1979, heeft zij zich vanuit familiebedrijf Bohaco ontwikkeld tot een speler van formaat op de Nederlandse markt met een van de modernste kozijnproducties. 

Vacatures

Wil jij werken bij een technisch familiebedrijf dat gewoon bijzonder maakt? Bekijk dan hier onze actuele vacatures en solliciteer vandaag nog.

Open sollicitatie

Staat jouw vacature er niet tussen maar ben je wel geïnteresseerd om bij Hanssen Kozijnen te werken? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vakmensen! Stuur je open sollicitaties aan vacature@hanssengroup.nl of per post, Hanssen Group, t.a.v. afdeling HR, Postbus 7112, 5980 AC Panningen.

Maak kennis met onze collega’s!

We zijn een informeel familiebedrijf waar iedereen meetelt. Binnen de Hanssen Group is er ruimte voor inbreng van ideeën en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Dit alles samen met ruim 130 collega’s die iedere dag weer vol energie aan het werk gaan. Neem alvast een kijkje achter de schermen en maak kennis met onze collega’s!

Benieuwd waarom medewerkers zo graag bij ons werken?

Onze medewerkers noemen het werken bij de Hanssen Group ‘Gewoon Bijzonder’. Onder dat motto gaan we in gesprek met Bart.

Drie jaar geleden zocht Bart een nieuwe uitdaging, die vond hij bij de Hanssen Group! Sindsdien werkt hij met veel plezier op de Technische Dienst bij Hanssen Kozijnen.

Stage bij Hanssen Kozijnen

In een écht bedrijf het vak leren?

Hanssen Kozijnen is gekwalificeerd als erkend leerbedrijf door diverse kenniscentra. Dit betekent dat wij stageplaatsen bieden aan leerlingen van verschillende opleidingen. Denk aan transport, logistiek en technische opleidingen. Hanssen Kozijnen is een SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) erkend leerbedrijf op diverse leergebieden.

Wij bieden leerlingen een stageplaats omdat we kwaliteit in de branche belangrijk vinden en graag investeren in de toekomst van jongeren. Zin in een stage bij Hanssen Kozijnen? Stuur je sollicitatie t.a.v. Tessa Driessen aan vacature@hanssengroup.nl.