Aluminium ramen en deuren

Hanssen Kozijnen stelt haar aluminium ramen, deuren en lichtstraten samen uit profielen van het merk Heroal. Er zijn situaties waarbij aluminium een geschikter materiaal is dan kunststof. Zo voeren wij alle lichtstraten en soms ook hefschuifdeuren uit in het constructief sterke aluminium. Het is een zeer geschikt materiaal voor al uw ramen en deuren. 

Geschiedenis Hanssen Kozijnen

Vlak profiel

Het kozijn voor de moderne en eigentijdse architectuur!

  • Minimalistisch design
  • Maximale lichtinval
  • Moglijk om gedeeltelijk in spouw te zetten
Missie en Visie

Diep profiel

Het vertrouwde Hollandse aanzicht!

  • Robuuste vormgeving
  • Bij renovatie of nieuwbouw
  • Extra stabiliteit bij grote constructies
Onderdeel van de Hanssen Group

Smal (staallook) profiel

Het meest populaire profiel van dit moment!

  • Smalste kader- en vleugelprofiel
  • Eigentijdse vervanger voor stalen kozijnen
  • Diverse uitvoeringen voor speciale authentieke uitstraling.

Lichtstraten

Missie en Visie

Lessenaarsdak

Dit type lichtstraat heeft één schuine zijde en wordt meestal tegen een bestaande buitenmuur geplaatst. Het zorgt ervoor dat de lichtinval na de aanbouw bij een bestaande woning behouden blijft. Liever een vrijstaand lessenaarsdak? Deze kan op elke plaats in het platdak worden gemonteerd. Een flexibele oplossing voor daglicht op de plek waar u het wenst.

Missie en Visie

Zadeldak

Het zadeldak heeft twee schuine zijden en geeft een mooie ruimtelijke lichtinval. Door het grotere oppervlak ontstaat een visuele vergroting van uw woonruimte. Het zadeldak is er in symmetrische of asymmetrische vorm.

Het juiste materiaal voor de juiste situatie

De aluminium ramen, deuren en lichtstraten van Hanssen Kozijnen hebben een hoge isolatiewaarde en zijn getest tegen inbraak. Uiteraard speelt de glaskeuze hierbij ook een belangrijke rol. Zowel het uiterlijk, als de laatste technieken garanderen u een fraai en comfortabel eindproduct.

Door de vele kleurcombinaties krijgt het kozijn en daarmee uw woning een eigen gezicht. Kies uit hoogglans, zijdeglans of structuurlak. Bij zijdeglans en structuurlak is er ruime keuze in kleur. Bij hoogglans kiest u zelf uit alle RAL kleuren. Uiteindelijk is het een kwestie van smaak waar uw voorkeur naar uit gaat.

Missie en Visie

Benieuwd naar uw voordeel?

Neem nu de proef op de som en vraag vrijblijvend een offerte aan! Als betrouwbare partner voor al uw kunststof en aluminium ramen en deuren staat Hanssen Kozijnen voor u klaar!